We celebrate the beautiful Garçoa Art Edition No. 7 by Francisco Sierra! Come by for some bubbles, brötli, chocolate and a chat with the artist and the chocolate makers. Happy to see you there!
Friday, 20th of June 5-7PM
Clarahofweg 43, 4058 Basel
This years bubbly edition of Canapé Brötli & Bar serves a delicious chocolate dessert at Soft Space Basel. This year, Roman Menge has created a fruity treat with berries, chocolate ganache, and a yogurt chip. Don’t miss it—available exclusively during Art Basel 2025!
Canapé Brötli serviert während der Art Basel im Soft Space ein feines Schoggidessert, kreiert aus der Art Edition Schoggi: Beeren, Schokoladen Ganache und Joghurt Chip. Mmmmmmm!
17-21 June 5PM–midnight
Clarahofweg 43, 4058 Basel
The Garçoa Art Edition will be served as Iced Chocolates during the day at Soft Space, more precisely at the cute Pop-Up Café by somos.
Im Soft Space hat sich dieses Jahr auch ein Pop-Up Café eingerichtet! Hier wird nebst feinstem Kaffee von somos. auch die Garçoa Art Edition Schoggi als Iced Chocolate serviert. Unbedingt probieren!
17–22 June 10:00–16:20 h
Clarastrasse 50, 4058 Basel
Michaela Franck is cooking at OMG Franck! for three days. The star chef is not only known for her savory creations—she also ran the Garçoa Schoggi Lab for six months and knows a lot about chocolate. For dessert at OMG Franck!, she is serving fluffy waffles with chocolate, summer orange jam, and salted caramel. The chocolate, of course, is the Garçoa Art Edition 'Sronko light roast'.
Michaela Frank kocht während der Art Basel für drei Tage am Festival OMG Franck!. Die Sterneköchin ist nicht nur für ihre herzhaften Kreationen bekannt, sie tüftelte auch sechs Monate lang im Rahmen des Garçoa Schoggi Labs an neuen Ideen mit Schokolade. Zum Dessert serviert Michaela Frank im OMG Franck! fluffy Waffeln mit Garçoa Schokoloade, Sommerorangenkonfit und Salzkaramell. Die Schokolade? Natürlich die 'Garçoa Art Edition Sronko light roast'.
19–21 June
OMG Franck!, Horburgstrasse 103, 4057 Basel
During Art Basel, we’re offering a guided chocolate tasting at our local partner, LOKAL. Come by to taste our limited Art Edition 'Sronko 75% light roast' chocolate and compare it with our other Single Origin chocolates. Also joining us: Andrés, founder and roaster of somos. coffee. Chocolate & coffee — what a great combination!
Zur Art Basel laden wir euch zu einem geführten Schoggi-Tasting bei unserem lokalen Partner LOKAL ein.
Probiert unsere limitierte Art Edition 'Sronko light roast' und vergleicht sie mit weiteren Single Origin Schokoladen aus unserem Sortiment. Mit dabei ist auch Andrés, Gründer und Röster von somos. coffee. Schokolade & Kaffee – eine unschlagbare Kombination!
19. Juni 15-18h
LOKAL, Erasmusplatz, 4057 Basel